videogames, boardgames, Roleplaying, wargames, cardgames

januari 2019

madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Kalender Kalender

Laatste onderwerpen

» Bennep - Benoit - DM Tijs
ma aug 06, 2012 8:21 pm van Bennep

» HeroQuest / Descent/ Doom
do mei 10, 2012 3:29 pm van JTG wizard

» Ricky Ticky - Tijs - DM Bennip
do apr 12, 2012 11:47 am van JTG wizard

» Serenity RPG campaign Bennep 13/4/2012
do apr 12, 2012 11:07 am van JTG wizard

» karel Evil campain 06/04/2012
zo apr 01, 2012 10:56 pm van JTG wizard

» chars
do maa 22, 2012 9:57 pm van jacky_pinchin

» Kára Valmeyjar's journal
wo maa 14, 2012 12:44 am van KaraValmeyjar

» Zilvra vyll - Tijs - DM Karel
do maa 01, 2012 7:35 pm van JTG wizard

» Serenity RPG campaign Bennep 9/3/2012
di feb 28, 2012 1:38 am van charles

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten


  Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Deel
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op zo mei 04, 2008 1:38 am

  Session 03-05-2008

  Na eindelijk arriveren in het tussen dorpje, was er echt wel behoeft aan wat wandele. Na een rondvraag van dingen die men nodig had ging Sigmundr en de rest richting het merchant-plein. Na een stop in de weaponsmith was er ook een onvoorzine stop in de cloths shop en de generalstore.

  In the clothshop kwam sigmundr te weten dat er tegenwoordig veel bandieten rond lopen in het dorp en dat de eigenares van de winkel het slachtoffer van een overval was. Nadat de groep na buiten liep kwam er een groep naar hun to gelopen die achterna gezeten werden door goblinoids.Na een tegenoffensief dat bijna het leven koste van Sigmundr werden de bandieten gedwongen te vluchten.

  Na gegeten te hebben op kosten van de stad trainde sigmundr samen met enkele andere een grote groep bewoners en bewakers.

  Tegen de avond gingen ze trug naar de inn.

  IMPORTANT
  *Heeft een "witte" sjaal gekocht*
  *Heeft een ernstige wonde in het gevecht gekregen*
  *Heeft wapen training geven aan inwoners, op zijn eigen iniatief*


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op zo mei 18, 2008 2:49 am

  Session 16-05-2008

  Het was maar een korte nacht. Blijkbaar hadden 3 "bandieten" het gemunt op de waard van de Inn waar we verbleven en deden weinig om hun activiteiten te verbergen. Het was tijd voor een directe aanpak. Sigmundr rende achter de "bandieten" aan en wachte geen ogenblik om de aanval in te zetten. Na een kleine schermutseling waren we de duidelijke overwinaars. De kapitein en de bemanningsleden warens ons gevolgt en rade ons aan trug naar het schip te gaan en de reis voort te zetten.

  Na enkele dagen werden we verrast door een aanval van de levende doden. Personen, lang gelede gestorven op zee, hadden ons schip als hun prooi gepakt. Sigmundr had het al snel door en rende naar boven gevolgt door een bemanningslid. Op het deck was er een heus slachtveld. Dode bemanningsleden en bloedende partymembers overal. Sigmundr zag hoe de man-machine werd neergeslagen en kwam terhulp en sloeg de aanvaller neer. Aan de andere kant van het schip werd Sarlack belaagt door verschillende aanvallers en sigmundr charge naar voor en sloeg er een trug in zee. Plots schreeuwde Charles voor hulp. Weer zette sigmundr een stormloop naar voor in. Deze keer werd hij echter tegen gehouden door bemanningsleden die verslagen werden door een klein groepje. Maar Bennep maakte korte mette met de groep zodat Sigmundr naar de keuken rende waar Charles belaagt werd door drie aanvallers die de keukendeur inbeukte. Sigmundr versloeg er enkele en werd al gauw overmand. tot er iets vreemds gebeurde. Het werd plots kouder en boven in de DONKERE NACHT lucht zagen we een grote schim. Toen de schim over het schip vloog leek het wel of sigmundr onstopbaar was. Uiteindelijk was het gevecht over. Vele waren gewond en enkele bemanningsleden hadden het leven verloren. De kapitein liet echter de bewaker in de kraainest naar beneden halen en wierp hem overboord.

  De dag die er op volgde werd de party bij de kapitein geroepen. Hij vroeg ons of we wouden meehelpen op het schip omdat er n iet genoeg mensen overwaren die in goede gezondheid verkeerde om het schip te runnen. Sigmundr nam bennep onder zen "vleugel" omdat deze niet echt met schepen waren opgezet.

  IMPORTANT
  *Heeft 5 skeletons gedood*
  *Heeft 50g gekregen van de kapitein*
  *Heeft Snowheart gevoelt tijdens het gevecht*


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op zo jun 01, 2008 1:10 pm

  Session 31-05-2008

  Eindelijk arriveerde we in Draal. Overal waren er goblinoids te zien. Bugbears, goblins en hobgoblins. Sigmundr stelde voor om de grote groep van 9 mensen te splitsen in 2 om zo minder op te vallen. Geleidelijk aan vorderde ze in het dorp tot ze bij de "Bloody Market" aankwamen. De plek deed eer aan zen naam, overal liepen goblinoids met attitude ,voorzichtigheid was de boodschap. Sigmundr stelde voor om te proberen naar het centrum van de market te trekken om een better beeld te krijgen. Na dat de groep arriveerde op de plek die zij als het centrum veronderstelde zocht Sigmundr en de rest de omgeving af naar mogelijke merchants die informatie konde hebben.

  Sigmundr vond een min of meer goed geklede human merchant. Na 3 silver te betalen kreeg hij directions naar de Inn die mogelijk de plek was waar ze de man die ze zochten konden vinden. Maar de merchant had gelogen en de groep liep verloren. Plots was zag sigmundr iets gebeuren. Een groep van non-goblinoids waaronder 1 dwarf werden vermoord. Sigmundr keerde zicht snel tot sarlac en vroeg of deze naar de andere groep kon gaan om zicht bij elkaar te voegen. Deze plek was nu te gevaarlijk voor kleine groepen.

  Na een klein overleg in de groep werd besloten om zosnel mogelijk naar de rand van de bloody market te gaan voor hun veiligheid. De groep hard informatie nodig. Sigmundr en charles begeefde zich naar een goblin merchant die na wat silver bereid was om de groep te leiden naar de plek waar ze moesten zijn en waar ze Frailin konden vinden.

  De Inn werd uitgebaat door een dwarf en liet weten dat Frailin achter in de inn aan een tafel zat. De groep verspreide zich over de inn. Charles en Sigmundr liepen naar de tafel met frialin, na wat onderhandelen wist charles de prijs voor transport omlaag te halen naar 54 gold per persoon ipv 60gold. Sigmundr en charles vonden dit teveel en besloten niet in te gaan op het voorstel.

  Sigmundr riep de groep bijeen en na een zeer lange discutie en het afwegen van allemogelijkheden werd dan toch beslist voor het nemen van het voorstel van frailin. Frailin liet er echter geen gras overgroeien en de groep ging direct op pad naar de Elemental carriage. Na een kleine stop voor het inslaan van eten en drinken ging de groep verder. Plots werd de groep overvallen door 4 bugbears. Een ervan riep iets van verraad tegen frailin toen vielen ze aan. Door de slechte opstelling werd het gevecht fataal. Verschillende mensen werden gewond en IDan de wizard, die sigmundr in de weg liep nam het neit zo nauw met het richten van zen spells. Hier is het laastez word nog niet over gezegt. Op het einde van het gevecht werd ook duidelijk dat frelion gestorven is aan zijn wonden.


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op za jun 14, 2008 10:38 am

  Session 13-06-2008

  Na het gevecht zijn Sigmundr , Bennep en Dru per ongeluk verloren gelopen en kwamen ze trug uit op de Bloody Market. Sinds het drietalk niet percies wist hoe trug te geraken naar de inn, stelde Sigmundr voor om dan maar wat rond te neuzen op de market.

  Na een tijdje rond te wandelen kwamen ze bij een merchant uit die een klein kraampje had met allerlei potions en dergelijke. Sigmundr kocht hier een healing potion maar voor de merchant hem het wou overhandige wou hij even sigmundr's hand vasthouden. Magische lichten kwamen voort en het houten kistje van de healing potion had plots een witte draak aan de zijkant staan.
  NA enkele instructies te hebben gevraagt werd het drietal in de richting van een anderdeel van de stad gestuurt waar mogelijk een "accessories" shop is. Na een tijdje te hebben gezocht kwamen we uit bij het uiteinde van het dok op een soort winkel straat. De toegang tot deze straat ligt echter in het pad van een beruchte Inn. Na veilig er zijn voorbij geraakt ging het drietal op vraag van Sigmundr even binnen in de "Balista" shop. Sigmundr was zeer onder de indruk van de kruisbogen die hier hingen en besloot als hij geld had zeer zeker trug te komen.
  Sigmundr besloot Bennep te volgen die graag de weapon-store binnen wou gaan. No voor ze binnen waren vlogen sigmundr en Dru tegen de muur nadat ze blijkbaar ge ramt waren door enkele hobgoblins die hun nieuwe stormram aant uittesten waren. eens binnen kwam het drietal er achter dat de Store uitgebaat werd door 2 ogres. Bennep vroeg iets aan een van hen en werd genegeerd. Sigmundr vroeg in Draconic of ze service konden krijgen en kreeg antwoord. Bennep en de ogre waren even bezich over de transactie van een gloednieuwe Dwarven Throwing Axe.
  Sigmundr dacht aan zijn wapen en zijn queste om silverstone te bemachtigen en vroeg aan de Ogre voor meer informatie in draconic. Wat sigmundr kreeg te horen was !ZEER! gunstig. De ogres hadden geen silverstone maar deden wel excursies naar de plek waren het te vinden was. Blijkbaar was de plek ideaal voor het vinden van stenen en dergelijke voor allerlei wapens. Na wat overleg kreeg Sigmundr een papier met datums en bedragen op voor de excursies. Sigmundr zou spoedig trug komen om aan een excursie deel te nemen.
  Het drietal verliet de store weer en Dru wou eerst nog even een nieuwe boog kopen. Na instructie te hebben gevraagt aan een nerveus voorbijlopende goblin gingen Dru en Bennep even de General Store binnen terwijl Sigmundr buiten bleef om alles te overlopen wat de ogres hadden gezegt.

  Nadat het drietal te vrede was besloten ze maar trug te gaan naar de rest van de groep. Met wat hulp van de potion merchant kwamen ze trug bij de Inn aan en wachten ze op de rest van de groep.

  IMPORTANT
  *Heeft instructies gekregen over het aanpassen van zijn Warmaul*
  *Heeft 100G uit gegeven aan een Special Cure Moderate wounds potion (3d8+3 -White dragon-)*
  *Heeft een interesante Balista shop gevonden die ZEER speciale crossbows verkopen*


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op vr jul 11, 2008 7:39 pm

  Session 28-06-2008

  Terwijl Sigmundr en zijn companen aant wachten waren in de Inn na hun "excursie" kwam er iemand bijzitten aan de tafel. De man zetten bier voor iedereen neer en vroeg iets. Sigmundr deed koeltjes tegen over de nieuwe strijder zoals hij bij iedereen wel deed. Enkele momenten later kwam de rest van de groep aan en werd er even uitleg uitgewisseld.De reis begon niet zonder problemen. Omdat er plaats te kort was besloot Sigmundr buiten bij de rijder te gaan zitten. Verzonken in gedachten van zijn familie en zijn vrienden.

  Soon itll be that day...the day they all......I miss your laughter, Dagmćr...

  As the landscape went by so did the time. In the evening the group set up camp and prepared for the burial of the fallen elf. Sigmundr watched how they all pretended to know the elf and even cared for him. It was a diservice we did to the memory of the elf. as charles spoke kind words Sigmundr interrupted the service.

  The man was an idiot! He was arrogant and nobody liked him...so stop this foolish show and bury him.

  Al het reizen begon Sigmundr op zijn zenuwen te werken dus stelde hij voor aan Bennep om wat te trainen. Verschillende keren werd er gevochten en het was best vermakkelijk. Na een kleine sparringswedstrijd met charles en de nieuweling werd al snel duidelijk dat Sigmundr toch de sterkste was van iedereen. ((OOC: his journal, his version! )) Tijdens de nacht werd de group overvallen, de warforged hadden een groep achterhun aan gestuurd. Het gevecht was van korte duur.

  ...

  Eindelijk waren ze op de plek aangekomen waar ze moesten zijn. Failin beloofde te wachten tot ze trug keerde. Maar al gouw bleek dat ze nergens heen gingen. Het dorpje was verwoest. Ondoden hadden het ingepalmed en hadden overal patrols. Sigmundr stelde voor een scout er op uit te sturen en het werd al gouw hemzelf. Na een nogal gevaarlijke maar rustige tocht kwam Sigmundr trug in het kamp en een plan werd op gestelt.

  *Meer volgt als ik meer tijd heb*


  IMPORTANT
  *Heeft glasscherven van de skeletons op gepakt en in zijn "jar of sand" gedaan*


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op za jul 26, 2008 2:39 pm

  Session 11-07-2008

  Na enkele Glaszombies te hebben verslagen tussen enkele gebouwen in, hergroepeerde de group zichzelf. Sigmundr moest een plan zien te bedenken om de opdracht die ze hier hadden te volbrengen. Hij besloot een scout er op uit te sturen. Dru werd gekozen als de ogen en oren van de party en werd de straat op gestuurt via een grote barst in de muur. Na enige tijd werd Dru opgemerkt door zombies en al gauw kwam ze trug naar de rest. Sigmundr nam directe actie, hij beval iedereen zich op te maken voor een ambush. Sarlac moest zonodig weer het plan in gevaar brengen.

  Na een succesvolle hinderlaag en de uitwisseling van de nodige informatie van Dru ging Sigmundr over tot een directe aanpak. Sigmundr spurte naar het gebouw dat Dru aanduide als de locatie die ze moesten vinden en rende de gang in. Daar vond hij verschillende zombies alsook een female. Ze maakte geen worden vuil en probeerde te ontsnappen maar sigmundr en de nieuweling blockeerde de gang. Sigmundr beval Anorin hulp te gaan halen. Sigmundr werd al rap belaagt door zombies en de vrouw maar werd al even rap bijgestaan door Bennep(?). Zich niet bewust van het gevecht op straat wierpen Sigmundr en bennep zichzelf in de strijd zonder oog voor hun eigen veiligheid.

  This was indeed a display of courage and ferocity. If mankind was ever to witness a battle of titans this was surely a prelude. Men with the power to crush even the most dreadful beings. Such might, such cheer might. - Extract of the book 'Heroes of Snowheart'


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op vr aug 08, 2008 7:07 pm

  Extract from the 'Written word of Legends Volume XXVIII'

  Riddles...nope dont like 'em! I remember this one time when I was in Rose Quarry i think the place is called. Me and the rest of the group just fought several zombies and their what we believed to be their leader. Anyway 8 statues and a bunch of riddles and a large map were infront of us. It took us hours to find a lead and finally me and bennep found out how to get things done.


  After we left the building we made our way back to the back in the hopes to flee unnoticed. Things went wrong from that moment on. This old fellow standing in this unnatural mist babbling about blood alerted the enemy of our location. Unknown to us at that time that he was the actual leader of them zombies.

  After a short journey we came to the place called whitehearth. Now i tell ya, that is one bad place. Bodies everywhere. Large creature lurk underneath each one. Best to stay close to eachother and not be tempted to go golddigging. We lost 2 good men there. One of 'em was Sarlac, you could say i considered him to be my friend. Tho his dead was glorious and honourable.

  Important
  - got 50PP or 50.000 GP


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op za aug 23, 2008 5:06 pm

  Session 16-08-2008 (report includes 2 sessions)

  Na een kleine zoektoch vonden we een grot met verschillende gesloten luiken. voorzichtig doorzocht bennep de grot tot dat Sigmundr belsoot in zijn Pouch te kijken. Met behulp van de everbright latern en een small rod wisten ze een nogal rare kamer te betreden die een soort transport platform bleek te zijn. Na enkele keren een rod te hebben gebruikt kwamen ze er achter dat elke rod een andere destinatie verborgen hield. Ze kwamen ze in een waskamer, een bibliotheek en de barakken tegen. In deze laatste was er een vlammend elementaal aanwezig.Bennep, Charles en Sigmundr wisten door een slimme taktiek het beest te overwinnen.

  Na wat speurene n het vinden van meer rods kwamen ze uit op een bebloede plaats, Er hield zich een vriendelijke Dire wolf schuil die Roza hete. Ze vroeg of wij haar neit konden helpen enkele andere opgesloten wolven te vinden. Samen met haar kwamen we er al rap achter dat ze gevangen zatten en werden bewaakt door een nog al luguber creatuur. Tijdens dit gevecht braken bennep en sigmundrs wapens.

  Na het bevrijden van de gevangen wolven kwamen we ook nog bij 2 anderehumanoids uit. een human en een deurgar. sigmundr leek het niet teveelt e schelen hij was meer begaan met de wolven en zijn gebroken maul.

  NA de wolven naar boven hebben gebracht en afscheid hebben genomen gingen ze allemaal trug naar benede om de schema te zoeken. Ze kwamen er al snel bij uit maar het werd bewaakt door een paar vlammende elemantalen. Het gevecht was glorieus en ze haddend e schema in handen. Toen ze via een "geheime" route naar de boven grond gingen werden ze opgewacht door de vampire en zijn handlangers. Het gevecht bleef duren tot Roza en haar wolven opdaagde en de groep hielp om de zombies te verslaan.

  *important*
  - Whitehearth als basis gebruike werd naar voren gebracht
  - de vampire wist te ontsnappen
  - onbekent of de elemental wagon nog aant wachten is.


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op di okt 20, 2009 2:16 pm

  Session 17-10-2009

  ...After we finally left the town we went onward on a fast pace taking a minimum on rest to ensure we woul not lose terrain to the black coach. As night fell we decided to take a small rest periode. The location we picked was terrible. Close to our camp a pack of "blinking" hounds had their meal disturbed by us and started to attack. I ordered my friends to encircle a tree and stay close. Several times they managed to bite Idan myself, bennep and Corven. On of us started to blink as the creatures did. We will have a talk with him later on. The creatures used a good tactic, hitting and 'blinking'. I call it blinking for one moment they are there the next they are gone. However they made the mistake to attack me. Soon two of the hounds were laying infront of me. Bennep took care of the rest.


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op za mei 01, 2010 3:47 pm

  SOME TIME AGO

  Sigmundr thought to himself that morning, "here I am, stuck in the middle of the road with wounded and tired companions, an unknown enemy up ahead in an unknown town. Luck is not on ourside this day." As they entered the town Sigmundr got the impression this "town" was stranger then others he explored. After some direction he lead the party to a stablemaster's shop. He and several others went on to buy some new fresh horses and tried to find out more about the black coach.

  As Sigmundr left the shop with his companions they continued to ask around about the coach not much info was found, more bad luck. As several of the companions went into the inn to ask for info a ruckus broke out. As the companions came out they appearntly had picked up a new companion.

  "A child forg..ered...person. It looks similar to our departed companion (insert name) but it is smaller and looks more...childish, so it must be a child. What are we getting ourselves into, now children take up the travelling life. I do not like this it seems wrong for an innocent to be put in danger."

  The initial meet and greet did not go well It seems, Sigmundr and his blunt mannerisms said how he thought things were and he would not be held responsible if the child was hurt or most likely be killed. Deep inside he saw the image of that terrible day long ago...


  _________________
  Gone!
  avatar
  Browncoat
  Admin

  Aantal berichten : 719
  Woonplaats : Serenity
  Registration date : 04-11-07

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Browncoat op wo mei 05, 2010 3:07 pm

  Session May 1st 2010

  Sigmundr thought to himself, we are given or rather we have taken another mission while our main mission is far from going well. We should focus ourselfs on that one but it cant be helped. Lets get ourselfs a small ship see what happens and destroy whomever tries something.
  ...
  They took my hammer, my backpack my bennep!(ooc lol) I will not rest untill we have him and my hammer back. Benneps shield seems to hold a message. The small one, he still claims not to be a child, has some magicks that can help us read the words.
  ...
  More devotion to my godess might increase my chances, for I am weak without my weapon, I should have never left it behind.
  ...
  The little man has found out clues where bennep is, its obviously a trap, we shall take their lives and their homestead.


  _________________
  Gone!

  Gesponsorde inhoud

  Re: Sigmundr - Dee - Dm Tijs

  Bericht  Gesponsorde inhoud


   Het is nu wo jan 23, 2019 10:16 am